Pagina's

Workshops

Zin in een leuke middag met je vriendinnen? Vrijgezellenfeestje gepland en weet je niet hoe je dat in moet vullen? Wil je met de buurvrouwen op pad? Of wil je creatief bezig zijn met je collega's? Boek een workshop van Handmade by Koos. Maak een mini-album of waaierboekje! Of ga je voor blingbling? Een armband maken kan ook.

Handmade by Koos heeft vanaf januari 2017 een gezellige workshopruimte in Borne. Daar is plaats voor maximaal 8 personen. Een workshop op locatie is ook mogelijk; als jij een ruimte en de catering regelt, dan komt Koos met materiaal. In dat geval kun je € 5,00 per persoon minder rekenen voor de workshopkosten, maar komen er wel reiskosten bij (€ 0,25 per km Borne - locatie v.v.).

Workshop mini-album

Een mini-album is een klein boekje met ruimte voor een beperkt aantal foto's. Het is ideaal om bijvoorbeeld een dagje uit weer te geven, of een speciale gebeurtenis. Als persoonlijk cadeau is het helemaal bijzonder. Je maakt het boekje zelf, dus je kunt ook zelf de kleuren en patronen kiezen. Daarna versier je het boekje met grappige of pakkende teksten en met bijpassende plaatjes. Koos zorgt voor al het materiaal: papier, karton, tapes, stickers, stempels, lintjes, decoraties, letters, veertjes, knopen en wat je maar kunt bedenken. Jij hoeft alleen maar foto's mee te nemen.

De kosten bedragen € 25,00 per persoon inclusief materiaal en een drankje en een hapje. Duur ongeveer 3 uur.


Workshop waaierboekje

Wat is er leuker dan cadeautjes weggeven? Met een waaierboekje zit je helemaal goed. Het is een boekje gemaakt van envelopjes of zakjes, die als een waaier uitgevouwen wordt. In de zakjes stop je allemaal (zelfgemaakte) goodies en een lief briefje of kaartje. Of je verstopt een waardebon of geld in een van de envelopjes. Tijdens de workshop maak je het boekje en wat je er in wilt stoppen, zoals een slingertje, een zakje confetti, een notitieschriftje, een harmonicaboekje met mooie tekeningen, kaartjes met quotes, stickertjes, sticky notes, een paar washitape-samples, zelfgevouwen envelopjes, tags, er is van alles mogelijk. Koos heeft allerlei voorbeelden liggen en zorgt ook voor al het materiaal.

Kosten van deze workshop zijn € 25,00 per persoon, inclusief materiaal en een drankje en een hapje. Het duurt ongeveer 3 uur.

Workshop spiraalarmband

Maak je eigen armband. De spiraalarmbanden van Koos dragen prettig en zijn zeker niet moeilijk te maken. Eigenlijk is het net als vroeger kralen rijgen. Kies mooie kleuren en materialen en ga aan de slag! Je hebt een leuke avond en gaat met een prachtige armband naar huis.

Inclusief materiaal, drankjes en hapjes kost deze workshop € 25,00 per persoon. Deze workshop duurt ongeveer 2 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten